0Vare
Antal varer: 0 Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mohair


 • Silk Kid Mohair
  Silk Kid Mohair
 • Tynn Silk Mohair
  Tynn Silk Mohair
 • Silk Mohair
  Silk Mohair
 • Tilia
  Tilia
 • Anisia
  Anisia
 • Dolce
  Dolce
 • Tender Kid Alpaca & Mohair
  Tender Kid Alpaca & Mohair

Hvad er mohairgarn?

Mohairuld stammer fra angorageden, hvor det, modsat uld, netop er stærkere og mere blankt grundet dets fibre. Mohairuld er et eksklusivt garn at arbejde med, og er især kendt for dets bløde kvalitet, som er særdeles efterspurgt i markedet af netop denne årsag.

Mohair garn er et blandingsprodukt bestående af eksempelvis silke, uld, mohair og polyamid, hvoraf mohair dækker over størstedelen af det benyttede materiale. Ved at gøre mohair garn til et blandingsprodukt, formår man at øge kvaliteten således, at det fremstår både mere holdbart og slidstærkt. Mohairuld er dermed et særdeles glansfuldt, smukt og blødt materiale at arbejde med.

Hvorfor benytte sig af mohairgarn?

Hvis du vælger at arbejde med mohairuld til dine kommende strikke- og hækleprojekter, er du i alle tilfælde sikret et godt resultat. For det første er materialet nemt at arbejde med, men du opnår ligeledes også en kvalitet og en holdbarhed, som du med garanti vil sætte stor pris på. Mohairulden er ligeledes fordelagtig at benytte, hvis du ønsker at fremstille beklædningsgenstande såsom cardigans, sjaler og lignende, hvor du opnår det meget bløde og fine udtryk. Mohair garnets stigende popularitet skyldes netop garnets eksklusive kvalitet. Ønsker du at blive inspireret til fremstilling af blandt andet beklædningsgenstande og meget mere, kan du med fordel kigge på vores udvalg af opskrifter, hvor vi har sørget for et bredt sortiment. Her er der med garanti noget for enhver smag.