Ragg

Ragg garnet fra Hjertegarn er det lidt tykkere strømpegarn, der skal strikkes på pind 5. Det har en strikkefasthed på 16 masker pr. 10 cm. Hvert nøgle på 50 gram, indeholder ca. 77 meter.

Det er perfekt til de tykke hyggestrømper. Blandt andet er det særdeles velegnet Petiteknits Sunday Socks ( der bliver den dog strikket på pind 4, og bliver derfor lidt tæt, hvilket gør sokken lidt tæt). Der går 4 nøgler til et par voksenstrømper.

[expander_maker id=”2″ more=”Læs mere” less=”Læs mindre”]

Med sådan et par sokker, vil det ikke være et problem, hvis der er fodkoldt i huset eller hvis gummistøvlerne trænger til lidt ekstra foer.

Ud over at være godt til strømper, er det også rigtigt godt til de lidt tykkere trøjer. Da Ragg indeholder 70% uld og 30% nylon, vil det være rigtigt slidstærkt. Det kan vaskes i maskinen på 40 grader. Der går ca. 20 nøgler til en trøje i damestørrelse og 25 nøgler til en herretrøje.

Vi har lavet kits både til mor og barn i Ragg.

Sweater med mønster og raglanærmer

Sweater med mønster og raglanærme rhttps://www.uldtraaden.dk/vare/troeje/

Hvis du er mangler inspiration til hvad du ellers kan strikke i dette garn, kan du på Hjertegarns hjemmeside se mange flere opskrifter.

www.hjertegarn.dk

Nogle af opskrifterne kan downloades gratis fra deres hjemmeside.

Vær opmærksom på, at selvom vi gør os umage med billederne, kan der desværre i nogle tilfælde være en forskel på farven i virkeligheden og på billedet. Opløsningen på din skærm, kan også have betydning for hvordan du ser farverne. Er du i tvivl om, hvorvidt de farver, du er ved at købe, passer sammen, så er du altid velkommen til at kontakte på tlf eller sms på 21802174. Vi tager gerne et billede, hvor du kan se farvene sammen.

[/expander_maker]

Filters

Viser 1–20 af 29 resultater

Produktkategorier